Egbert & Fieke

“In de winter van 2024 heeft Ingrid ons huwelijk voltrokken. Mede dankzij Ingrid hebben wij een enorm mooie dag gehad. Ze wist op een pakkende, persoonlijke en respectvolle manier ons verhaal over te brengen. Ze zorgt voor een fijne balans tussen rust, lieve woorden, humor en aandacht.

Ook in de voorbereiding naar ons huwelijk toe heeft Ingrid goed naar ons geluisterd en heeft ze de juiste vragen gesteld om zowel ons verhaal als onze wensen duidelijk te krijgen.”

Martijn & Maggie

“Ingrid, we have nothing but compliments for you. 

Upfront we were not entirely sure what to expect due to the corona circumstances, but it definitely exceeded the expectations we had.

We have experienced it as very personal and intimate session. Your speech was great, the music was a nice touch and it was excellent that you addressed a few words to Maggie’s parents.

We also appreciate the efforts you did to adapt to the corona circumstances. Thanks for thinking along.

Once again, thanks, you deserve a 10 out of 10 :)”

Suzanne & René

“Ingrid is de beste Babs die wij ons maar konden wensen! Wij zijn in september 2022 getrouwd en Ingrid heeft, door de ceremonie, van onze trouwdag een dag met een gouden randje gemaakt.

Vanaf de eerste ontmoeting voelde het meteen vertrouwd. Ingrid haar oprechte interesse, warmte en openheid maken haar tot een uniek mens. We hebben onwijs veel complimenten gehad over hoe Ingrid iedereen, inclusief de jonge bruidsmeisjes die nieuwsgierig waren naar de microfoon, meenam in het verhaal. Ingrid liet ze meelezen en iets vertellen. Knap hoe zij hiermee om ging, ondanks dat het niet in het ‘script’ stond. Ook de getuigen en onze families werden volledig onderdeel van de ceremonie.

We hebben een fantastische dag gehad, mede dankzij Ingrid. Herinneringen voor het leven!”

Alex Fanny en Oscar Dan

“Wij kijken terug op een hele mooie dag. Het is, zoals iedereen al had gezegd, voorbij gevlogen.

Wij hebben ons heel fijn bij jou gevoeld als BABS en als persoon. Je laat mensen in hun waarde en bent oprecht geïnteresseerd en dat is in je persoonlijke stukje ook terug te horen. In de voorbereiding schets je duidelijke kaders wat prettig was voor ons. Tenminste wij houden wel van duidelijke kaders haha. Ook geef je goede tips waar je zelf niet aan gedacht hebt.

Je hebt ons de dag zelf ook erg op ons gemak gesteld. Ik heb verder veel reacties over jou gekregen van de gasten en allen waren van de strekking dat je een heel hartelijk warm persoon bent en het een heel persoonlijke sfeer hebt weten te geven.

Verder hebben wij de communicatie tussentijds ook als fijn ervaren. Je bent goed bereikbaar en reageert ook snel.

Mensen mogen blij zijn als ze jou als BABS krijgen.

Dank nogmaals voor alles.”

Wouter en Ruud

“We willen je nogmaals bedanken voor de mooie ceremonie op 23-06-2023, het was een geweldige dag.
Je hebt er een mooi verhaal van gemaakt en de gasten betrokken in het verhaal. 
We zijn blij dat je onze trouwambtenaar was!
Ik hoorde na afloop ook van anderen om me heen positieve reacties, dat het zo persoonlijk en leuk gebracht werd.”

Janny & Dennis

“Nogmaals super bedankt voor de mooie ceremonie die we hebben gehad. Het was precies zoals we wilden.

Klein, intiem en sfeervol samen met de kids erbij.

Wij vonden het contact prettig en ook heel open.

De ceremonie verliep eerlijk gezegd precies zoals wij voor ogen hadden. Dus overige feedback hebben we eigenlijk niet.

Wij zouden zeggen, ga zo door. Wat ons betreft doe je het super :)”

Martijn en Klaske

“Ha Ingrid!

Wij hebben echt ontzettend genoten van hoe jij onze ceremonie hebt geleid.

Jouw persoonlijke en blije benadering zorgde voor een hele fijne sfeer. Daarnaast was het ook een plechtig moment wat jij mooi en respectvol neerzette. We hadden het ons niet mooier voor kunnen stellen.

 Alleen maar lof, ook van onze vrienden en familie, zij vonden het allemaal ook erg persoonlijk en mooi. 

We gunnen anderen jou als Babs!:) veel plezier in je mooie werk.”

Joey & Remi

“Ingrid was onze trouwambtenaar. Voor het huwelijk hebben we verschillende keren fijn contact gehad via telefoon, mail en in het echt. Vanaf het eerste moment voelde wij ons fijn bij Ingrid. Vanuit een gelijkwaardig niveau hebben we onze wensen kunnen bespreken en stelde Ingrid kritische vragen. Het voelde meteen vertrouwd aan dat het helemaal goed zou komen. 
Op onze trouwdag zelf was Ingrid een stabiel rustpunt voor ons waar we in onze zenuwen op konden vertrouwen. Met veel warmte en relaxte sfeer heeft ze de ceremonie geleidt. 
Vanuit onze gasten hebben we complimenten ontvangen over Ingrid.
Wij kunnen Ingrid aan iedereen aanraden.”

Richard & Sylvia Okhuijsen-Aben

“Vanuit zonnig Curaçao.

De dag en de ceremonie is helemaal perfect verlopen…

Mijn zoon was geroerd maar waren tranen van blijdschap omdat hij zijn moeder zo gelukkig zag. Hij is een erg gevoelige jongen en ik heb hem geleerd dat hij zijn gevoelens ook altijd mag tonen. Hij vertelde vooraf al dat hij het niet droog zou houden. 

We hebben veel complimenten gekregen over de ceremonie!!! Erg persoonlijk en ontroerend.

Onze complimenten hiervoor!”

Leon en Linda

“Wij konden ons geen betere Babs wensen! Jij hebt er voor ons een ontzettend mooie en vrolijke ceremonie van gemaakt.

Vooraf hadden we duidelijk doorgenomen wat onze wensen waren en dit heb jij perfect op de juiste manier verwoord.

Ondanks dat het een plechtigheid was, voelde het voor ons heel erg ontspannen en natuurlijk aan, waarbij vooral een lach, maar ook een traan werd gedeeld.”

Bas en Ellen

“We hebben veel ontzettend positieve reacties gehad over de ceremonie!

Persoonlijk, emotioneel, mooi, en daarbij vooral dus ook complimenten aan jou!

We hadden ons geen betere babs kunnen wensen:)

Je benadering vooraf hebben we als heel prettig ervaren!

Erg duidelijk in de communicatie, vriendelijk en geïnteresseerd.

Rafael en Kimberley

“Wij zijn getrouwd met Babs Ingrid Simons. Wat een fijne ceremonie was het. Precies zoals we besproken hadden en meer!

Dankjewel Ingrid, voor je flexibele inzet en snelle duidelijke communicatie! Het is dat we maar een keer trouwen.”

Marleen Holleman & Wouter Schouten

“We wilden je nog ontzettend bedanken voor de mooie ceremonie van afgelopen week.

Het is een onvergetelijke dag geworden en we hebben enorm genoten van je mooie woorden en je aanwezigheid, het had voor ons niet beter gekund!

Tijdens de voorbereiding in het vinden van de Babs die het beste bij ons paste, hadden we los van elkaar allebei voor jou gekozen!

Ook na het eerste kennismakingsgesprek, hadden we een goed gevoel. Het was heel ongedwongen en voelde oprecht geïnteresseerd.

Terwijl we aan het voor bespreken waren vroeg je ons waarom we de getuigen hadden gekozen, die we benoemd hadden en je stelde ons voor hen persoonlijk toe te spreken en uit te spreken waarom ze zo bijzonder zijn voor ons.

Na een kleine aarzeling, vonden we dit een mooi idee en nog steeds hebben onze getuigen het erover, hoe bijzonder mooi en fijn zij dit hebben ervaren.

De ceremonie verliep heel natuurlijk, de muziek die jullie hadden verzorgd was een schot in de roos en het was een fantastisch mooi samenkomen.

Zoals ik al eerder zei, we hadden ons geen betere plechtigheid kunnen wensen en je leidde de ceremonie op een mooie natuurlijke manier, met ruimte voor ieder om wat te zeggen. We wensen je alle goeds en nog vele mooie ceremonies om te leiden.”

Claudia en Rik

“Iedereen vond de ceremonie heel mooi. We hebben je ervaren als een fijn, warm en vriendelijk persoon die ons voor en tijdens de ceremonie goed op ons gemak liet voelen. De rust die je uitstraalt zorgde hiervoor. We kunnen zien dat je je werk leuk vindt en je uiterste best doet om een mooie ceremonie neer te zetten.

We hebben geen verbeterpunten. We zijn vooral heel blij dat we, bij het aangeven van een voorkeur wat betreft een trouwambtenaar, jou hebben gekozen (op basis van je vriendelijke uitstraling).”

Meneer en Mevrouw de Beer

“Wij zijn weer geland, na een mooie liefdevolle dag en feest met onze vrienden en familie. Wat hebben we genoten van de locatie en omgeving. 

Wij hebben de ceremonie als heel fijn ervaren zeker met name hoe je onze gevoelens en gedachten hebt verwoord, fijn hoe je ons hebt gerustgesteld en rust uitstraalde.

Zoals je kan lezen zijn we heel tevreden en positief, van de gesprekken vooraf tot en met de ceremonie.”

A & C

“Voor ons was jij in eerste instantie een ‘weloverwogen gok’: op basis van tekst en een foto moesten wij een keuze maken uit een aantal trouwabtenaren.

Gelukkig bleek tijdens het voorgesprek al snel dat we de juiste keuze gemaakt hadden, en dat heb je tijdens de ceremonie alleen maar bevestigd.

Het was voor ons de juiste balans: een mooi verhaal op basis van de vragenlijst en ons gesprek, niet te star en dus wat vrijer maar ook zeker nog ceremonieel. We waren op deze manier op ons gemak. Andere aanwezigen hebben ook opgemerkt dat ze het mooi vonden hoe je het deed. Nogmaals bedankt voor jouw aandeel aan onze prachtige dag.”

Toine en Margo  

“Na nog enkele heerlijke dagen samen genoten te hebben, willen we je via deze weg nogmaals hartelijk danken voor de manier waarop je onze huwelijksdag gestalte hebt gegeven.

We waren blij verrast dat er nog zoveel persoonlijke toevoegingen mogelijk waren.

Ook het feit dat je met ons mee hebt willen denken waarderen we zeer.”

M & M

“Allereerst willen we je danken voor de fijne samenwerking ter gelegenheid van ons geregistreerd partnerschap.

Jij hebt echt de moeite genomen om onze dag onvergetelijk te maken. Daar zijn we jou zeer dankbaar voor. Ook de wijze waarop je de ceremonie hebt geleid was zeer professioneel en ook heel ontspannen.”

Jasper en Claire

“We hebben een onvergetelijke dag gehad!

Dat was mede te danken aan de ceremonie, we vonden dat je het prachtig in elkaar hebt gezet:

Kortom! We zijn alleen maar positief 🙂

We kijken terug op een fantastische dag en hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen!!”

S & Y

“In Juli 2020 tijdens de corona periode hebben we onze bruiloft georganiseerd. De datum hebben we heel plotseling op een korte termijn moeten inplannen.

We hebben het geluk gehad dat Ingrid beschikbaar was en heel flexibel was. Het voorgesprek hebben we via Skype gehouden. Ingrid was goed voorbereid en dacht aan zaken waar we zelf nog geen aandacht aan hebben besteed. Het was een fijn en prettig gesprek. 

Op de dag zelf stond ze klaar om ons te helpen met de laatste kleine dingetjes.  Bovendien herinnerde ze ons eraan om rustig aan te doen en van de dag te genieten. 

Ze werkt heel secuur, serieus, professioneel, vriendelijk, behulpzaam en flexibel waar nodig.”

Miranda en Ivo

“Wij, maar ook de aanwezige gasten, waren zeer enthousiast over de manier waarop jij ons in het zonnetje hebt gezet tijdens de huwelijksvoltrekking.

De persoonlijke aandacht voor ons hebben wij als heel erg prettig ervaren.

Wij hebben het ook als heel prettig ervaren dat jij de vertraagde oudjes alle ruimte bood om in hun tempo uiteindelijk het raadhuis te bereiken.

We willen je nogmaals bedanken voor de persoonlijke aandacht, de rust en het totale plaatje tijdens de huwelijksvoltrekking.”

Jeanne en Kees 

“Wij denken met heel veel plezier terug aan onze onvergetelijke huwelijksdag. Het was één groot feest waaraan jij voor ons een zeer belangrijke bijdrage hebt geleverd. Het was fijn dat je vanaf het begin de juiste toon en sfeer creëerde, een mix van warmte, vrolijkheid en gastvrijheid zonder voorbij te gaan aan het formele karakter van de plechtigheid.

Jouw speech was geweldig. Zo warm, persoonlijk en geestig. Dat hielp ons even door de eerste spanning heen. Je had op jouw vriendelijke manier toch ook echt de leiding. Dat beviel ons heel goed. En we kregen echt het gevoel dat je blij was voor ons. 

Na een heerlijke honeymoon in Marrakesh heeft ons ‘gewone’ leven natuurlijk al weer zijn loop

Ingrid, de vraag doet zich op onze leeftijd niet meer zo vaak voor maar áls iemand ons zou vragen naar onze ervaringen zouden wij zeker jouw naam noemen.”

Yvonne en Gert

“Beste Ingrid, we waren (en zijn) erg tevreden met de manier waarop je onze huwelijksvoltrekking hebt vormgegeven.

Hierbij een paar steekwoorden: betrokken, vriendelijk, open, ontspannen en geruststellend Ook mooi hoe je zag dat Till zich een beetje begon te vervelen, en je hem meteen liet helpen bij de aanzetten van de muziek. Je gaf veel ruimte voor onze wensen, zodat het precies zo was als we graag wilden. Tijdens de ceremonie wees je er nog even op hoe belangrijk het was om dit moment ten volste te ervaren. Deze reminder hielp ons om echt van het moment te genieten.”