Leuk dat jullie de website van LETS EMBRACE bezoeken. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met jullie mooie voornemen!

Wat kenmerkt mijn enthousiasme om jullie huwelijk te voltrekken?

Gepassioneerd, oprecht en empathisch als ik ben, kijk ik iedere keer weer gelukkig uit naar en terug op een huwelijksvoltrekking.

Omdat ik uit enthousiasme en gedrevenheid ieder stel een onvergetelijke ceremonie gun.

Een openhartig samenzijn om voor altijd te koesteren.

Door de talloze huwelijken die ik inmiddels gesloten heb, weet ik hoe ik het vind!
Ik kan er simpelweg geen genoeg van krijgen om mensen te verbinden waardoor ik, naast Babs, ook als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker actief ben.

LETS EMBRACE is ontstaan door ervaringen opgedaan als verpleegkundige, moeder van 4 en mijn werk als fotograaf. Het heeft mij laten inzien dat ik graag inzoom op daar waar het in het leven écht om draait. De focus leg ik op de liefde!  

Jullie liefde voor elkaar. En niet te vergeten de liefde voor alle gasten die jullie zo graag laten meegenieten van deze overgetelijke dag.

Om vanuit mijn rol invulling te geven aan die onvergetelijke dag, tast ik af waar ik jullie blij mee maak, want ieder stel is uniek!

Wat kan ik voor jullie betekenen? Geïnteresseerd als ik ben ga ik op zoek naar jullie wensen, vragen of uitdagingen. Kortom; meer dan graag denk ik creatief met jullie mee.

Om op het “moment suprême” de spotlights op jullie te richten.

Het is een gezamenlijke weg om enorm te gaan genieten tijdens die bijzondere stap die jullie in het huwelijksbootje zetten.

Dat bootje kan ergens in Nederland liggen of in het buitenland. Een huwelijk, geregistreerd partnerschap of ceremonie. In het nederlands of engelstalig. Altijd zijn er diverse insteken mogelijk om iedere andere taal naar wens te voeren.

LETS EMBRACE and celebrate­ !

PS ben je benieuwd naar ervaringen van stellen die jullie zijn voorgegaan? Kijk dan op de pagina met reviews.

Groetjes Ingrid